Tenim el plaer i l’orgull d’anunciar-vos l’exposició del projecte Nòmada, i el lloc on es realitzarà:

La Casa de la Música de Terrassa forma part d’un projecte que neix el 2005, en co-participació entre l’administració pública i l’empresa privada, destinat a potenciar la música en viu en totes les seves vessants: formació, creació, exhibició (concerts), participació ciutadana i dinamització. El concepte de xarxa es desenvolupa amb l’objectiu de permetre l’intercanvi d’activitats, d’experiències i projectes que permetin l’evolució i la millora del projecte. Actualment, hi ha 5 seus de cases de la música a Mataró, al Gironès, l’Hospitalet, a Terrassa i a Manresa.

Com ja sabeu, el projecte es realitzarà durant la setmana que ve a la Masia Can Server de Sant Joan de Vilatorrada, Manresa, i finalment podrem veure’n el resultat creat pels diferents artistes europeus en una exposició.

La inauguració serà el dia 3 de Febrer a les 19:00h a “La Casa de la Música” de Terrassa (Al C/Sant Gaietà, 76). El que trobareu a l’exposició encara és del tot imprevisible, ja que el resultat sorgirà de la barreja de disciplines (arts plàstiques, arts escèniques, tèxtil, fotografia i escultura) i persones que hi treballaran (provinents d’Estònia, Hongria, França, Turquia i Espanya).

Sereu tots benvinguts!