Projecte Art Here Rights Now

QUÈ: Intercanvi juvenil, programa Erasmus+

ON: Karlovac, Croacia

QUAN: 11 al 19 setembre, 2016

Arts here right now és un intercanvi juvenil iniciat per l’Associació Carpe Diem (Croacia) i finançat pel programa Erasmus+, dins dels programa Key Action 1 en cooperació de les organitzacions Ctrrl+V (Hungría),La Vibria (España) i Beat Bazar (Manchester). L’intercanvi lloc a Karlovac, Croacia, i va donar l’oportunitat a 20 joves artistes de diferents disciplines,  procedents de Croàcia, Espanya, Hongria i el Regne Unit.

 

Durant 8 dies es va debatre com es pot utilitzar l’art com a eina de transformació social. Durant el programa els joves de diferents nacionalitats van estar interpretant artísticament diversos temes com la democràcia, la identitat europea, la diversitat, la tolerància i el respecte als drets humans.

Cada participant podia treballar de forma autònoma en la creació d’una obra d’art, utilitzant els diferents espais de l’entitat d’acollida i també l’espai públic. A través dels tallers, els participants podrien millorar les seves competències clau tant en el camp artístic i cultural com en el de la implementació d’activitats,  així com crear i enfortir llaços amb les persones del seu entorn. Finalment es va fer una exposició col·lectiva i oberta als carrers de la ciutat de Karlovac.

Carpe Diem

Karlovaks, Croacia

Beat Bazaar

Manchester, UK

Cultrural

Hungria

intercanvi juvenil dins del programa europeu Erasmus +

Escriu-nos per fer-te sòcia