Projecte Art 4 Youth

QUÈ: Intercanvi juvenil, programa Erasmus+

ON: Szeged, Hongria

QUAN: 09 al 18 d’agost, 2017

Art 4 Youth és un intercanvi juvenil iniciat per l’Associació Ctrrl + V,  i finançat pel programa Erasmus+, dins dels programes Key Action 1 en cooperació a les organitzacions SFERA Macedonia (Bitola) i Corralito CCA (Terrassa, Barcelona). A l’intercanvi van participar 20 artistes i treballadors juvenils de Macedònia, Espanya i Hongria. El projecte es va dur a terme a la tercera ciutat més gran d’Hongria, Szeged, a l’agost de 2017.

L’objectiu del projecte era generar un diàleg intercultural entre les artistes i la ciutadania de Szeged. Les artistes  van participar en un procés de creació col·lectiva generant diferents projectes d’art contemporani, que es van portar als carrers de Szeged perquè la població interactues amb aquestes.

Les dinàmiques utilitzades per part de l’entitat organitzadora van generar un procés creatiu participatiu, i la bona relació entre les artistes van fer que els 9 dies fossin una experiència satisfactòria. Finalment, les obres van formar part de dues galeries d’art a les ciutats de Budapest i Szeged.

Ctrrl V

ORGANITZADOR

Hungria

SFERA

Macedonia

Corralito Centre de Creació Artística

España

intercanvi juvenil dins del programa europeu Erasmus +

Escriu-nos per fer-te sòcia