Select Page

Projecte Nòmada

Nòmada és un projecte d’intercanvi europeu que tracta el conflicte i el context de les persones migrants a Europa que organitzem des del Corralito juntament amb  l’associació d’intercanvi juvenil La Vibria Intercultural.

Aquest forma part del programa d’intercanvis juvenils organitzat per Erasmus+, una plataforma destinada a promoure l’estudi, l’adquisició d’experiències i el voluntariat per a joves europeus. Com la resta de youth exchanges, l’experiència compta amb 25 participants de 5 països diferents (en aquest cas Hungria, Estonia, França, Turquia i Espanya) que treballaran plegats.

Apostant per el treball interdisciplinari i la investigació a través de les arts, Nomad genera un context d’intercanvi de coneixement i disciplines promoguts per les mateixes participants que estan conduïdes a treballar plegades per generar un projecte col·lectiu. El projecte genera un debat i una resposta a la situació de conflicte de les persones que han patit processos de migració forçats amb l’objectiu de promoure’n la divulgació, la visualització i la consciència crítica.

Dates

El projecte es realitzarà entre el 28 de Gener i el 5 de Febrer.

Del 28 de Gener al 3 de Febrer: Desenvolupament del projecte

Entre el 28 de Gener i el 3 de Febrer els participants conviuran en una masia dels voltants de Sant Joan de Vilatorrada on les participants assistiran a xerrades, sessions de treball i debats sobre migracions i art contemporani, i també establiran vincles amb associacions i col·lectius de persones migrants de la ciutat de Manresa i Terrassa a les que es vol donar veu i participació en el projecte.

3 de Febrer: Exposició

El dia 3 de Febrer les participants exposaran el projecte a Terrassa.

Partners

CTRRL+V

CTRRL+V

Una organització no-governamental fundada l’any 2012 a Hongria.

SEIKLEJATE VENNASKOND

Seiklejate Vennaskond

Una organització civil i jove d’Estònia que connecta gent activa i aventurera. 

Parcours le monde

Parcours le monde

Parcour le monde és una associació que promou la movilitat juvenil dins del programa d’erasmus+

Young teachers team

Young teachers team

És una associació de Turquia que promou i incrementa la participació juvenil localment i en trobades internacionals, enfatitzant en la integració i la cooperació de la juventut

 

Blog del projecte

Inauguració Projecte Nòmada

Aquest dissabte 3 de Febrer a les 19h. tindrem el plaer de mostrar-vos a l’Espai “El Vapor” la inauguració del resultat de l’intens procés de creació que s’ha dit a terme durant aquests cinc dies de “Nomad Project”.

03/02: Exposició de Nòmada a la Casa de la Música

Tenim el plaer i l’orgull d’anunciar-vos l'exposició del projecte Nòmada, i el lloc on es realitzarà: La Casa de la Música de Terrassa forma part d’un projecte que neix el 2005, en co-participació entre l’administració pública i l’empresa privada, destinat a potenciar...

03/02: Nòmada presenta: The Re-fugees + Totem Dj set

Us presentem The Re-fugees + Totem DJ set! Ens acompanyaran el dissabte 3 de Febrer a l’inaguració del projecte Nòmada amb un concert i un dj set. The Re-Fugees és un grup format pels integrants del Síndrome de Sherwood O.P.B., Pauhead i Lakov RAGE....

Vols subscriure't al Newsletter de Corralito?

Podràs rebre les últimes notícies i esdeveniments a traves del correu electrònic!

Ja estas subscrit!