Corralito Centre de Creació Artística de Terrassa

QLECTIVA 9

 

Què és la Qlectiva?

 

La Qlectiva és un cicle d’exposicions itinerants enfocada a la difusió i promoció de la creació contemporània jove de les artistes, col·lectius artístics i formacions musicals de Terrassa i voltants, gestionat per Corralito Centre de Creació.

 

Quan?

 

El 22 de setembre de 2018.

 

A on?

 

A l’espai El Vapor de Casa de la Música de Terrassa.

 

Quines artistes hi van participar?

 

En aquesta edició es va gaudir de diferents intervencions artístiques, des d’instal·lacions i escultures de les artistes Neus Martinez i Estel·la Juvanteny; fotografia i audiovisuals de les artistes Bruna Avellanada, Neus Abellan i Mar Safont. La jornada es va iniciar amb una lectura de poesia per Carlos Jimenez, basades en el filòsof contemporani Artaud, i a la tarda vam comptar amb diverses intervencions musicals amb Aurora Coca interpretant un concert de R&B i soul. També la participació de Lucho Maracaibo, del Centre de Creació La Lluerna, va tenir l’oportunitat de fer un show conjunt amb Neus Abellan (Nara is Neus) i experimentar amb música electrònica i efectes visuals.

A les 7 de la tarda va començar l’ obra de microteatre per part de la Companyia Ensemble, que van introduir-se dins del públic, creant la confusió de no saber qui era l’actor, mantenint la participació i interacció entre les persones. A les 21.00 vam obrir les portes per començar la nit de concerts, amb els grups Inmerses (BCN), Bounties (TRS), Vetviolet (BCN) i DJ Poxifran (TRS), que van oferir-nos un recorregut musical des de la psicodèlia fins al techno.

Vols participar a la pròxima Qlectiva? Aquí trobaras la convocatòria de la Qlectiva!

Escriu-nos per fer-te sòcia