A banda dels partners col·laboradors d’altres paísos que vindran d’intercanvi i que ja hem anat presentant, també tindrem el gust de compartir aquesta experiència amb el Taller Tacat. Lxs companyxs del Tacat vindran el dia 31 a la casa on s’anirà desenvolupant el projecte Nòmada per participar-hi i donar acompanyament a tots els participants.

Per tots els que no els coneixeu, us deixem una breu descripció de qui son, tot i així per saber-ne més, podeu seguir-los a les seves xarxes socials o venir dissabte i coneixe’ls en persona!

El taller TACAT és un taller de gravat situat a la ciutat de Terrassa. Un espai de creació d’obra gràfica on es treballen amb diferents tècniques d’estampació i edició. Pretén promoure la vigència de l’art del gravat i apropar a la ciutat de Terrassa aquest mitjà d’expressió.

A diferència d’altres tallers d’aquesta disciplina, el Taller TACAT es caracteritza per treballar i investigar amb tècniques de gravat “no tòxiques”, que minimitzen l’exposició a agents químics propis de les tècniques tradicionals (com són els àcids i els dissolvents).